Oxxio

In samenwerking met Net4kids steunt Oxxio4kids de energievoorziening van kinderhulpprojecten in Azië en Afrika. Dankzij het geld dat we hebben ingezameld met acties en uw bijdrage hebben we al diverse projecten van energie kunnen voorzien! Van het ingezamelde bedrag gaat 100% naar deze projecten. En we blijven ons inzetten om een energieke bijdrage aan nieuwe kinderhulpprojecten te kunnen leveren.

One Comment

  1. Wilma says:

    In samenwerking met Net4kids hebben we Oxxio4kids opgericht. Want we willen graag delen waar we goed in zijn: van energie voorzien. Net4kids bood de mogelijkheid om specifiek de energieonderdelen van projecten te sponsoren. De projecten zijn altijd concreet en transparant. We weten precies waar het geld dat we ophalen met acties onder onze medewerkers en klanten naar toe gaat.

    In oktober 2010 zijn 2 van onze medewerkers bij een project van Samsara in Thailand op bezoek geweest, ze hebben met eigen ogen het mooie resultaat kunnen zien: een zonne-energie installatie die bergscholen van energie voorziet.
    Oxxio blijft graag een energieke bijdrage leveren aan de projecten van Net4kids!